Передостаннє заняття на курсі «Adobe Photoshop»: розробка банеру

Не кожна друкарня може запропонувати своїм клієнтам якісну і водночас недорогу розробку дизайну банерів. Якщо у вас обмежений бюджет або є бажання заощадити, то створення макета можна здійснити самостійно. Особливо після проходження курсу «Adobe Photoshop» на базі Громадського майданчику «ХочуБуду». Бо у програмі Photoshop є для цього все необхідне: установка розмірів, можливості роботи зі шрифтами, кольоровою гамою і графічними об’єктами.

Курс “Аdobe Photoshop”

На минулому занятті слухачі курсу саме вчилися робити банер до фільму «Interstellar». Тетяна – викладачка курсу покроково розповіла правила створення макетів кожному з присутніх і пояснила, що і як робити, щоб отримати яскравий і сучасний банер. Тепер слухачі знають, як створити макет за допомогою професійної програми і зможуть у майбутньому приступити до вивчення складних методик та застосовувати їх у своїй діяльності.

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей  #adobephotoshop