Знайомтесь із наступним тренером п’ятого модулю навчальної програми “АМ”

Навчальна програма “Академія можливостей”

Для проведення наступного п’ятого модулю навчальної програми «Академія можливостей» ми знайшли справжнього super-мена, який дійсно має суперсилу до розвитку креативності, розкриття емоційного інтелекту, навичок командобудування та гейміфікації будь-яких процесів. А це ой-як буде потрібно учасникам і учасницям нашого проєкту у подальшій громадській діяльності!

Наш наступний тренер – Олександр Кашлаков – президент Всеукраїнської благодійної організації «Асоціація за нове покоління «Лелека», голова ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля, автор та керівник проекту «Молода енергія громад», що був успішно реалізований у 35 громадах Донецької і Луганської області.

Тільки уявіть, за 13 років практики проведення тренінгів його майстер-класи та тренінги відвідали більше 12 тисяч учасників. І цей крутезний тренер вже пакує валізи до нашого міста, бо знає як потребують новоспечені Агенти змін базових знань про сутність проєкту та ефективні інструменти його ініціювання, планування, виконання та контролю. Олександр проведе тренінг «Проектний менеджмент та сталість проєкту», під час якого ознайомить учасників з сучасними методами проектного управління та дасть дієві рекомендації щодо створення якісної проектної заявки. А найголовніше – розкриє тему пошуку фінансів на власний проєкт. Фандрейзинг – невід’ємна тема для сучасних агентів змін, яку будуть розбирати на цьому модулі.

Попереджаємо: друзі, візьміть максимум з цього навчання, дуууже уважно слухайте тренера та записуйте кожне його слово. Бо у вас є можливість вчитися у людини, за менторської підтримки якого молоді люди змогли успішно розробити та реалізувати більш ніж 300 соціальних проєктів в різних куточках України. Вражає, правда? То готуйте нотатки, формулюйте запитання і чекаємо на вас 3 та 4 жовтня на Громадському майданчику «ХочуБуду».

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами:

  • +38 (050) 856 71 44 (менеджер проєкту Дубровін Кирило)
  • +38 (095) 855 02 73 (асистентка проєкту – Рубан Аліна).

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей