Молодіжний онлайн-форум “Вектор змін+”

Представляємо першого гостя – Тараса Тополю, фронтмена популярного українського гурту «Антитіла», молодіжного посла UNICEF в Україні, співзасновника БФ «Вільні ЮА» та волонтера.

Тарас розповість нам всім, з якого року почав займатися музикою, коли і чому розпочав волонтерську діяльність, скільки зустрічей він провів з активною молоддю у статусі Молодіжного Посла UNICEF в Україні та як йому вистачає часу для виховання трьох діточок разом зі співачкою Альошею.

Зустрічайте одного з наймолодших підприємців Сєвєродонецька – Івана Московкіна.

Йти по життю дрібними, але впевненими кроками, із посмішкою, падаючи та піднімаючись – це про нашого Івана. Молодий підприємець завжди вчиться тільки на своїх помилках і це робить його тільки сильнішим, розвиває його найкращі якості та допомагає вести прибутковий бізнес.

Як це: “Ніколи не поспішати, але й не упустити свій шанс” або “Чи можна бути чесно хитрим”? Які проблеми ставали на шляху Івана, як він почав свою громадську діяльність та чи вдається йому поєднувати цю діяльність зі своїм бізнесом – про це ви дізнаєтесь на нашому онлайн-заході «Вектор змін+» вже 14 листопада.