Як на початку свого професійного шляху обрати єдиний правильний шлях – розповість спікер форуму “Вектор змін+” Жан Кисіль

Ти знаходишся на початку свого професійного шляху, але не можеш обрати той єдиний правильний шлях, який приведе тебе до успіху – завітай на наймасштабніший молодіжний форум «Вектор змін+», який відбудеться 14 листопада о 12:00 у онлайн форматі.

Тут ти познайомишся з людьми, які розкажуть про шлях свого життя, досвід якого допоможе тобі швидше прийти до цілі.

Онлайн-форум “Вектор змін+”

Спікер нашого форуму – Жан Кисіль оперує такими знаннями та навичками, як: проектний менеджмент, реалізація інвестиційних проектів та створення бізнесу «з нуля», оптимізація бізнес-процесів та бізнес-планування, проведення круглих столів та тренінгів для додаткової мотивації персоналу, ризик-менеджмент та інші.

Але так було не завжди! Спочатку він закінчив школу із золотою медаллю і понеслася:

  • шукав себе і випробовував свої знання, працюючи на різних підприємствах;
  • створив єдиний фінансово-економічний підхід до участі в інвестиційних проектах;
  • розробив та реалізував безліч проєктів;
  • розробив власний торгівельний бренд та займався його просуванням на ринку України;
  • створив дилерську мережу в Україні зі своєю оптимальною транспортно-логістичною системою;
  • написав та захистив інвестиційні проєкти: «Виробництва соларового скла» (м. Костянтинівка), «Будівництво перевалочного зернового терміналу» (м. Керч), «Організація виробництва паперу для побутових потреб» (м. Кам;янське);
  •  реалізував інвестиційні проекти «Дитячий табір» (м. Святогірськ) та «Туристична база» (м. Мелекино)…

Бачите, яка велика робота була зроблена. Крок за кроком Жан навчався, працював, готував та реалізовував свої проєкти. Сьогодні він готовий розповісти тобі, як вирости з приватного підприємця (виробництво мила та мийних засобів) до директора ТОВ «Східна Хімічна Компанія».

Реєструйтесь за посиланням, кидайте його своїм друзіям та знайомим, приходьте спілкуватися та отримувати підказки для свого успішного життя!

* Відвідування онлайн-заходу “Вектор змін+” є безкоштовним.

Дата: 14 листопада 2020 року

Час: 12:00

Місце: онлайн на платформі ZOOM (посилання для входу на конференцію отримають всі зареєстровані на захід).

Відповіді на запитання стосовно молодіжного форуму ви можете отримати: за телефонами: +38(095)105-73-39 та +38(095)045-46-95, в директ Instagram або у месенджері Facebook ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”.

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#СхідМожливостей #USAID #smr_sd_ua #АкадеміяМожливостей2020 #ВекторЗмін+

Навігація записів

 Дата: 14 листопада 2020 року