Спікер онлайн-форуму “Вектор змін+”, який ніколи не спішить, але й не втрачає свій шанс

Готові заочно познайомитися із другим спікером молодіжного форуму “Вектор змін+”, який відбудеться вже наступного тижня? Зустрічайте одного з наймолодших підприємців Сєвєродонецька – Івана Московкіна.

Онлайн-форум “Вектор змін+”

Йти по життю дрібними, але впевненими кроками, із посмішкою, падаючи та піднімаючись – це про нашого Івана. Молодий підприємець завжди вчиться тільки на своїх помилках і це робить його тільки сильнішим, розвиває його найкращі якості та допомагає вести прибутковий бізнес.

Як це: “Ніколи не поспішати, але й не упустити свій шанс” або “Чи можна бути чесно хитрим”? Які проблеми ставали на шляху Івана, як він почав свою громадську діяльність та чи вдається йому поєднувати цю діяльність зі своїм бізнесом – про це ви дізнаєтесь на нашому онлайн-заході «Вектор змін+» вже 14 листопада.

Реєструйтесь за посиланням , кидайте його своїм друзіям та знайомим, приходьте спілкуватися та отримувати підказки для свого успішного життя!

* Відвідування онлайн-заходу “Вектор змін+” є безкоштовним.

Дата: 14 листопада 2020 року

Час: 12:00

Місце: онлайн на платформі ZOOM (посилання для входу на конференцію отримають всі зареєстровані на захід).

Відповіді на запитання стосовно молодіжного форуму ви можете отримати: за телефонами: +38(095)105-73-39 та +38(095)045-46-95, в директ Instagram або у месенджері Facebook ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”.

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#СхідМожливостей #USAID #smr_sd_ua #АкадеміяМожливостей2020 #ВекторЗмін+