Знайомтесь із фронтменом гурту “Антитіла” – Тарасом Тополею

Активізуйтесь для впровадження позитивних змін для себе та громади! Приходьте на наймасштабніший молодіжний онлайн-захід “Вектор змін+” 14 листопада 2020 року та отримайте декілька годин спілкування з крутими спікерами, з якими ви навіть не мріяли зустрітися.

Онлайн-захід “Вектор змін+”

Представляємо нашого гостя – Тараса Тополю, фронтмена популярного українського гурту «Антитіла», молодіжного посла UNICEF в Україні, співзасновника БФ «Вільні ЮА» та волонтера. 

Тарас розповість нам всім, з якого року почав займатися музикою, коли і чому розпочав волонтерську діяльність, скільки зустрічей він провів з активною молоддю у статусі Молодіжного Посла UNICEF в Україні та як йому вистачає часу для виховання трьох діточок разом зі співачкою Альошею.

Отже, зрозуміли про кого йде мова? Впевнені – впізнали! То швидше реєструйтесь за посиланням , приходьте та дізнайтеся, як досягти успіху у громадській сфері, як домогтися успіхів у своїх починаннях і з чого взагалі треба починати.

* Відвідування онлайн-заходу “Вектор змін+” є безкоштовним.

Дата: 14 листопада 2020 року

Час: 12:00

Місце: онлайн на платформі ZOOM (посилання для входу на конференцію отримають всі зареєстровані на захід).

Відповіді на запитання стосовно молодіжного форуму ви можете отримати: за телефонами: +38(095)105-73-39 та +38(095)045-46-95, в директ Instagram або у месенджері Facebook ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”.

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#СхідМожливостей #USAID #smr_sd_ua #АкадеміяМожливостей2020 #ВекторЗмін+

Навігація записів