Дізнайся, як планування впливає на твоє життя від спікерки онлайн-форуму “Вектор змін+” Олександри Білязе

Чи знаєте ви, що таке планування? Як воно впливає на ваше життя і чи є необхідним для розвитку та досягнення успіху? Про це вам розповість Олександра Білязе – керівниця програм у сфері суспільства Британської Ради в Україні, яка вважає, що: «План – ніщо, планування – це все».

Онлайн-форум “Вектор змін+”

Тож, якщо ви нарешті вирішили, що хочете почати нове життя і вам потрібен мотивуючий вектор для руху вперед, то ця участь у форумі  вам дійсно необхідна!

Бо треба починати великі задуми з малих кроків, і тоді по наростаючій ви втілюєте все як уявляєте.

Будуть сили взятися за щось грандіозне і не зупиняючись, йти далі!

З’являться ідеї для втілення своїх масштабних задумів у життя!

Друзі, час працювати у сфері громадського активізму прийшов! Приходьте на молодіжний онлайн-форум «Вектор змін+», який відбудеться вже наступного тижня! Будьте певні – ця зустріч допоможе вам зрушити з мертвої точки!

Реєструйтесь за посиланням, кидайте його своїм друзіям та знайомим, приходьте спілкуватися та отримувати підказки для свого успішного життя!

* Відвідування онлайн-заходу “Вектор змін+” є безкоштовним.

Дата: 14 листопада 2020 року

Час: 12:00

Місце: онлайн на платформі ZOOM (посилання для входу на конференцію отримають всі зареєстровані на захід).

Відповіді на запитання стосовно молодіжного форуму ви можете отримати: за телефонами: +38(095)105-73-39 та +38(095)045-46-95, в директ Instagram або у месенджері Facebook ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”.

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#СхідМожливостей #USAID #smr_sd_ua #АкадеміяМожливостей2020 #ВекторЗмін+

Навігація записів