Час займатися своїм розвитком прийшов!

Почніть вже займатися своїм розвитком! Кращого часу, ніж зараз, не буде, повірте. Не чекайте особливого дня, щоб розпочати громадську діяльність або влаштовуватися на нову роботу. Якщо ви цього дійсно хочете – долучайтесь до молодіжного форуму «Вектор змін+», який відбудеться 14 листопада о 12:00. Тут ви не тільки побачите презентації проєктів учасників Навчальної програми «Академія можливостей», а й зустрінетеся із відомими людьми нашої країни, які досягли нереального успіху.

Онлайн-форум “Вектор змін”

До речі, знайомимо тебе ще з одним гостем – Стівом Мартіно – виконавчим директором Friends Forever International (FFI, USA).

Маючи більш ніж двадцятирічний досвід професійної діяльності в області неурядових організацій, Стів  привносить в організацію FFI знання та ентузіазм до формування активних лідерів за допомогою роботи на місцевому та світовому рівнях, розширюючи можливості для молоді. Його внесок також є і в реалізації нових програмних ініціатив від FFI – забезпечення навчання і надання можливостей для молодіжних працівників з України, громадських активістів на Кіпрі, лідерам з прав людини з Таджикистану та іншим учасникам з Уганди, які створюють перформанс.

На перший погляд це неможливо, але за останні 15 років під час його роботи на посаді виконавчого директора, організація FFI досягла свого високого розвитку:

  • працює по всій континентальній частині США;
  • заснувала організацію Friends Forever Europe в Белфасті, Північна Ірландія;
  • встановила партнерські відносини і впроваджує програми FFI на Близькому Сході;
  • створила кілька світових центрів, в тому числі  глобальну штаб-квартиру FFI в Даремі, штат Нью-Гемпшир;  the Leonard Seagren Home, який слугує базою в Нью-Каслі, штат Нью-Гемпшир; the FFI Center at Annalong в Північній Ірландії і the Diane M. Seagren Rainforest Academy в Белізі.

Але Стіву вдається виділити час для догляду за курчатами і здійснювати походи у Білі гори. Як? То приходьте та спитайте його самі під час виступу!

Реєструйтесь за посиланням, діліться посиланням зі своїми друзями та знайомими, приходьте та отримайте величезну порцію мотивації для свого подальшого життя!

* Відвідування онлайн-заходу “Вектор змін+” є безкоштовним.

Дата: 14 листопада 2020 року

Час: 12:00

Місце: онлайн на платформі ZOOM (посилання для входу на конференцію отримають всі зареєстровані на захід).

Відповіді на запитання стосовно молодіжного форуму ви можете отримати: за телефонами: +38(095)105-73-39 та +38(095)045-46-95, в директ Instagram або у месенджері Facebook ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”.

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#СхідМожливостей #USAID #smr_sd_ua #АкадеміяМожливостей2020 #ВекторЗмін+

Навігація записів