Програму налаштували, з інтерфейсом познайомились та поїхали далі!

Друзі, з радістю повідомляємо вас про початок курсу “Adobe Photoshop”. Учасники та учасниці познайомились з інтерфейсом графічної програми “Adobe Photoshop”, розбирали поняття растрової та векторної графіки та порівнювали типи цифрових зображень. І це був тільки початок. Далі – розгляд системи управління кольорів та не менш важливі теми програми курсу.

Захід на сторінці фейсбук

Сподіваємось, що отриманий матеріал від кураторки курсу Тетяни Вініченко дасть кожному слухачеві систематизовані знання та потрібні навички для впевненого користування однією з професійних програм із сімейства Аdobe.

Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

Якщо ви хочете освоїти легендарний графічний редактор в комфортному темпі з гарантованим успіхом – заповнюйте форму реєстрації за посиланням ТУТ та чекайте на наступний набір курсу “Adobe Photoshop”.

Відвідування курсу “Adobe Photoshop” безоплатне.

Важливо! До курсу учасники допускаються за наявністю “зеленого” COVID-сертифікату (повна вакцинація).

Додаткова інформація за тел.: +38 (095) 677 91 57, +38 (095) 045 46 95; у месенджері ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”; в direct Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей 2.0” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smr_adobe_photoshop