Перший курс “Adobe Photoshop” закінчився посмішками слухачів та врученням сертифікатів про закінчення навчання

Друзі, ми радіємо і ми дуже щасливі бачити посмішки на обличчях наших випускників курсу “Adobe Photoshop”! Учасники та учасниці відвідали всі заняття, засвоїли заявлені в програмі теми курсу та потренувались самостійно створювати матеріали для веб.ресурсів та друку (листівки, візитівки та банери для соціальних мереж).

Публікація у заході на сторінці фейсбук ГО “СМР”

Головне, що отримані знання допоможуть випускникам у майбутньому самостійно створювати подібні матеріали для свого бізнесу або роботи, а сертифікати учасників будуть підтвердженням нових вмінь та практик!

Обирайте можливості, будуйте майбутнє і ви!

Реєструйтесь прямо зараз на наступний курс “Adobe Photoshop” за посиланням ТУТ та після дзвінка наших адміністраторів потоваришуйте з основним редактором графічних дизайнерів на наступному навчанні!

Відвідування курсу “Adobe Photoshop” безкоштовне.

Важливо! Курси проводяться онлайн та офлайн. До офлайн-курсів учасники допускаються за наявністю “зеленого” COVID-сертифікату (повна вакцинація).

Додаткова інформація за тел.: +38 (095) 677 91 57, +38 (095) 045 46 95; у месенджері ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» чи в direct Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей 2.0” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #adobe_photoshop