Поповнюємо армію новорічних гномів!

Тільки подивіться, яких чарівних гномів ми виробляли разом з сєвєродонецькою майстринею Юлією Кисловською вчора на онлайн майстер-класі “Новорічний гном”.

Публікація в акаунті інстаграм ГО”СМР”

Захід об’єднав учасниць Луганської області з Лисичанська, Рубіжного, Старобільська, Новодружеська та Сєвєродонецька. Дванадцять учасниць майстер-класу залишили всі свої недільні справи та долучились до онлайн майстер-класу, щоб почаклувати з фетром, синтепухом та тканиною.

‍Завдяки спритним рукам та покроковій інструкції модераторки майстер-класу в учасниць з’явились милі та привабливі іграшки – новорічні гноми, які відтепер будуть прикрасою домівок та приємним нагадуванням про теплу онлайн-зустріч.

Друзі, ви також можете зареєструватись прямо зараз на наш наступний майстер-клас “Малювання аквареллю для початківців” за цим посиланням (матеріали гугл форми невдовзі оновимо).

️ Участь у творчих майстер-класах безкоштовна.

Додаткова інформація за тел.: +38 (095) 677 91 57, +38 (095) 045 46 95; у месенджері ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” чи в direct Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей 2.0” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smr_творчімайстеркласи