Улюблені майстер-класи повертаються!

Продовжуємо навчати та надихати!

Друзі, дізнайтесь більше про культуру, історію та мистецтво України на наших майстер-класах. З радістю повідомляємо вам гарну новину: ми відновлюємо проведення творчих майстер-класів, які ви так полюбили та з нетерпінням чекали!

ГО “Платформа розвитку “СМР” оголошує набір першого тематичного майстер-класу “Дивовижні звірі в стилі української художниці Марії Приймаченко”, якій відбудеться в онлайн-форматі вже 7 серпня 2022 року.

Засновники сімейної арт-студії “Ліхтарик” @lihtaryk_artstudio Світлана Базилевич @lihtaryk_artstudio та Олексій Заваденко познайомлять вас із видатною українською художницею та її творчістю. Разом ми поринемо у творчу атмосферу та світ фантазій в якому народжуються дивовижні звірі.

Майстер-клас побудований таким чином, щоб у кожного учасника вийшов свій малюнок в стилістиці Марії Приймаченко. Діти матимуть змогу придумати свою історію, свого дивовижного звіра та розповісти про нього іншим учасникам.

Майстер-клас розрахований для дітей від 6 років з присутністю дорослих. Заняття побудовані таким чином, щоб за один майстер-клас діти намалювали повноцінний малюнок, мали змогу проговорити свою ідею малюнку та придумати цілу казку про свого героя, а після заходу прикрасити нею свою оселю.

В особливій художній атмосфері майстриня допоможе вам відкинути всі турботи та повністю поринути у творчий процес. Створюйте яскраві малюнки та історії про намальованих героїв разом з нами!

Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

Реєструйтесь прямо зараз за посиланням https://forms.gle/fqkFCs7d4vyJNmfX9

?Час проведення: 7 серпня 2022 року 9:30-11:00. Реєстрація діє до 4 серпня 2022 року.

? Місце проведення: онлайн-зустріч на платформі zoom.

❗ Участь у творчих майстер-класах безоплатна.

❗ Важливо! Перед участю в майстер-класі підготуйте необхідні матеріали: папір, олівці, фарби або фломастери й ножиці та приєднуйтесь до прямого ефіру на сторінці фейсбук ГО “Платформа розвитку “СМР”.

? Додаткова інформація за тел.: +38 (066) 171 30 15, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

#АкадеміяМожливостей2_0#smr_sd_ua#smr_творчімайстеркласи