Будьте неперевершеними та навчіться створювати свій образ самостійно! Будьте яскравими кожного дня!?

ГО “Платформа розвитку “СМР” запрошує вас на захід, де ви навчитесь, як правильно робити макіяж та стильну зачіску, дізнаєтесь які тренди існують в б’юті індустрії, та зможете підбирати різні засоби для своєї шкіри обличчя та волосся.

Запрошуємо всіх охочих, хто переїхав до Кіровоградської області, та місцеве населення, на інтеграційний офлайн-захід для переселенців та приймаючої громади “Правила нанесення макіяжу за типом обличчя. Зачіски з елементами плетіння”, який відбудеться 21 грудня 2022 року о 16:00 на громадському майданчику “GOGLE 87”.
На цьому офлайн заході під керівництвом візажиста ви піднімете свою самооцінку, навчитесь бути привабливими та впевненими в собі, й насамперед ви:
? навчитесь підбирати косметику за типом шкіри, віком та кольоротипом;
? дізнаєтесь, як правильно підкреслювати своє обличчя за допомогою косметики та зачіски;
? почнете застосовувати правила і техніку нанесення макіяжу;
? дізнаєтесь правила догляду за волоссям в холодну пору року;
? навчитесь робити стильну зачіску з елементами плетіння.
Грамотний та правильний макіяж – це необхідність сучасного світу, а виглядати на всі сто хоче кожна з нас! Тож, пропонуємо розкривати нашу красу, жіночність та чарівність разом!

Реєструйтесь на захід за посиланням ? https://forms.gle/SbzHFtXqrT4ryca77 ?
Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!?
? Час проведення: 21 грудня 2022 року о 16:00-19:00 (реєстрація до 20 грудня 2022 р.)
? Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м. Кропивницький, Гоголя, 87
❗️ Відвідування інтеграційного заходу безоплатне.
Участь можуть брати переселенці від 14 років з Кіровоградської області та представники приймаючої громади. В приміщенні хабу є облаштований простір для дітей, де вони можуть з користю провести час, поки ви берете участь в заході.
? Додаткова інформація за телефонами: +38 (050) 062 20 22; +38 (050) 062 20 22; +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.
Захід проводиться в рамках проєкту “Академія можливостей 2.0”, який реалізує громадська організація “Платформа розвитку “СМР” у співпраці з ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля».

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smr_integration #СКЦЗадзеркалля