Продовжуємо мотивувати та знайомити вас з відомими українцями, які досягли неймовірного успіху завдяки наполегливій праці та розвитку!

Запрошуємо вас на онлайн-захід “Жива бібліотека”, який організовує ГО “Платформа розвитку “СМР” 21 грудня 2022 року.
В якості спікерки на захід запрошено неймовірну українську співачку – Alyona Levasheva авторку пісень, володарку унікального голосу і манери виконання. Альона відома своєю участю у Національному Відборі на Євробачення-2020, шоу “Голос країни” (11 сезон), а також як солістка кросовер-оркестру Prime Orchestra.
Сольний проєкт GARNA з’явився у 2019 році. В назві GARNA – полягло відображення всього того прекрасного, що співачка спостерігає у цьому світі. За роки концертної діяльності Альони, було зіграно більше 1000 концертів по всій Європі та містами України. Ви можете дивитись та чути пісні й кліпи виконавиці на телеканалах M1, M2, у плей-листах Apple Music, Spotify та на хіт-парадах радіостанцій України.
Але так було не завжди. Колись у Луганську, будучи зовсім маленькою, вона мала змогу тільки мріяти про свою сольну кар’єру та писати свої пісні, які у майбутньому почує вся країна. Наразі Альона має команду, яка постійно зростає та вірить в її великі цілі. GARNA активно підтримує українців: виступає на благодійних заходах, випускає пісні на підтримку України та не зупиняється на досягнутому.
Творчий шлях співачки тривав через численні конкурси та фестивалі та зрештою привів до успіху. Як саме? Ви дізнаєтесь під час онлайн зустрічі вже незабаром. Реєструйтесь на захід, приходьте та дізнайтесь що саме стало початком її сольної кар’єри, хто допоміг на цьому нелегкому шляху та що саме спонукало її до серйозного професійного зростання.

Отже, готуйте свої запитання, бо вже скоро ви матимете змогу отримати відповіді на них під час живого спілкування на заході “Жива бібліотека”.
Розвивайте себе та змінюйте світ разом з нами!
Реєструйтесь на захід за посиланням https://forms.gle/AyJCFG2QCuyX3D488.
? Дата: 21 грудня 2022 року, 17:30 – 19:00.
? Місце проведення: жива зустріч на онлайн платформі ZOOM (ви отримаєте посилання на вхід до конференції у листі на поштову скриньку, яку вказали під час реєстрації).
Дедлайн реєстрації 21 грудня 2022 року.
Відвідування заходу “Жива бібліотека” безоплатне. Вікових обмежень немає.
? Додаткову інформацію дізнавайтесь за тел.: +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #smr_живабібліотека