Історія успіху, яка надихає!

Друзі, 25 січня 2023 року запрошуємо вас на фінальний онлайн-захід “Жива бібліотека з ROXOLANA” проєкту “Академія можливостей 2.0”, який організовує ГО “Платформа розвитку “СМР”.
На заході ви познайомитесь з талановитою українською співачкою – Роксоляною Сиротою (ROXOLANA).
Спікерка розповість свою історію, яка допоможе вам зрозуміти, як досягти успіху власними силами.
Тільки подивіться – її дебютне відео на пісню «Очима» отримало за декілька місяців 1 мільйон переглядів на YouTube, а сам трек увійшов до топ-10 танцювальних хітів українського радіо.
ROXOLANA – учасниця шоу «Голос країни-9» та проєкту “Скажи чесно, як ти?”, який відбувся у межах ініціативи першої леді Олени Зеленської. За такий короткий час вона не тільки стала відомою українською співачкою, а заснувала арт-проєкт «Ukraine is», який поєднав сучасну музику та українську поезію. Героями кліпів стали визначні українці, серед яких співачка Ніна Матвієнко, гурт «Kazka», режисер Ахтем Сеітаблаєв та художник Анатолій Криволап. За час проєкту лунали пісні та відеокліпи на слова відомих українських поетів – Ліни Костенко, Юрія Іздрика, Івана Франка, Михайля Семенка та інших.
Також спікерка стала першою українською співачкою, яка випустила кліп мовою жестів, перекладений Ксенією Олійник, присвячений Міжнародному дню жестових мов. Як і більшість українських співаків, ROXOLANA долучається до благодійності. На її рахунку більше 50 концертів для внутрішньо переміщених осіб та військовослужбовців, які було організовано як на території України, так і за кордоном.

Дивує те, що співачка досягла неймовірного успіху, працюючи без продюсера. Погодьтесь, це вражає! Отже, приходьте та спілкуйтесь зі співачкою наживо, дізнайтесь від неї самої її історію життя та розвитку, почуйте неймовірні факти, що допомогли їй стати тою, ким ми її знаємо сьогодні, та отримайте мотивацію для власного розвитку.
Розвивайте себе та змінюйте світ разом з нами!
Реєструйтесь на захід за посиланням https://forms.gle/Xi1YJgL6s6Y8Sd7e8 .
? Дата: 25 січня 2023 року, 17:30 – 19:00.
? Місце проведення: жива зустріч на онлайн платформі ZOOM (ви отримаєте посилання на вхід до конференції у листі на поштову скриньку, яку вказали під час реєстрації).
Дедлайн реєстрації 24 січня 2023 року.
Відвідування заходу “Жива бібліотека” безоплатне. Вікових обмежень немає.
? Додаткову інформацію дізнавайтесь за тел.: +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

АкадеміяМожливостеи‌2_0 #smr_sd_ua #smr_живабібліотека