Дізнайтесь, як можна створити сайт без жодного рядка коду!?

Реєструйтесь та приєднуйтесь до офлайн-заходу “Твій перший сайт без жодного рядка коду”, що є одним з низки заходів неформальної освіти з отримання мікрокомпетенцій, який організовує ГО “Платформа розвитку “СМР” 23 січня 2023 року.
Протягом офлайн-заходу під керівництвом модератора – кандидата педагогічних наук зі спеціальності “теорія та методика професійної освіти” ви:
✅ дізнаєтесь корисну інформацію про існуючі системи керування контентом;
✅ отримаєте базові знання про сайти, блоги, хостинг, провайдерів та домени;
✅ отримаєте корисну інформацію щодо ключових переваг використання та основних функціональних можливостей інструментів та сервісів від корпорації Google;
✅ зробите детальний огляд сервісу Google-Site;
✅ отримаєте практичні навички з розробки, публікації та наповнення необхідним контентом своїх Google-сайтів;
✅ отримаєте практичні знання для швидкого й безоплатного створення своїх інтернет-ресурсів.
Головне, що після відвідування заходу ви без проблем зможете створити свій перший сайт, налаштуєте та опублікуєте його в інтернеті, та навчитесь наповнювати контентом сторінки новоствореного ресурсу.?

Отже, прямуємо до успішного майбутнього разом! Розвивайтесь та змінюйте світ на краще!
Будьте певні, ця зустріч буде корисною кожному! Реєструйтесь за цим посиланням ? https://forms.gle/5NGKNd3ZBmozcZYR9 ? чи зкопіюйте його до свого браузеру.
? Час проведення заходу: 23 січня 2023 року о 16:00-19:00 (реєстрація до 22 січня 2023р.)
? Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м.Кропивницький, Гоголя, 87.
❗️ Відвідування інтеграційного заходу безоплатне.
❗️ Участь можуть брати мешканці та переселенці з Кропивницького і Кіровоградської області від 18 років і до 60 років, які мають персональні облікові записи від корпорації Google та мають бажання створити свій перший сайт.
? Додаткова інформація за телефонами: +38 (050) 062 20 22; +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.
Захід проводиться в рамках проєкту “Академія можливостей 2.0”, який реалізує громадська організація “Платформа розвитку “СМР” у співпраці з ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля».

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #smr_отриманнямікрокомпетенцій