Чи можна дізнатись цікаву інформацію про українську культуру, історію та мистецтво під час малювання??

Так, якщо ви відвідуєте онлайн-майстер-класи, організовані ГО “Платформа розвитку “СМР”.
Останній майстер-клас “Петриківський розпис” в проєкті “Академія можливостей 2.0” відбудеться вже 5 лютого 2023 року на платформі Zoom! Встигніть зареєструватись!
Під керівництвом Світлани Базилевич, засновниці арт-студії “Ліхтарик”, ви не тільки навчитесь малювати в техніці Петриківського розпису, а й:
? почуєте історію традиційного українського орнаменту;
? дізнаєтесь про символіку візерунків;
? навчитесь працювати з основними прийомами розпису.
Відпочинок та навчання – це можливо! Приходьте на онлайн майстер-клас і пориньте у творчий процес та намалюйте власну картину!
Розвивайтесь та змінюйте світ на краще разом з нами!

Реєструйтесь на захід за активним посиланням в шапці профілю @development_platform_smr або перейдіть за цим посиланням ? https://forms.gle/Yg7HpFhZJaMgXTDk6 ? та зареєструйтесь.
? Час проведення: 5 лютого 2023 року 9:30-11:00. Реєстрація діє до 3 лютого 2023 року.
? Місце проведення: онлайн-зустріч на платформі Zoom.
❗️ Участь у творчих майстер-класах безоплатна.
❗️ Майстер-клас розрахований на дітей від 8 років, які братимуть участь в присутності дорослих. Заняття побудовані таким чином, щоб за один майстер-клас ви намалювали повноцінний малюнок та провели час разом зі своєю дитиною з користю.
❗️ Перед участю в майстер-класі підготуйте необхідні матеріали: пензлик “білка № 4”, 6, гуаш або акрилові фарби, аркуш А4 (бажано для акварельного живопису).
? Додаткова інформація за телефонами: +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #smr_творчімайстеркласи