«Обмін між молодіжними працівниками Литви та України»

На данном изображении может находиться: текст

ГС “Національна молодіжна рада України” спільно з LiJOT проведуть «Обмін між молодіжними працівниками Литви та України» , який буде реалізовано 24-29 жовтня 2018 р. в м. Київ та Київська область за підтримки @Міністерство молоді та спорту України, @Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Київського університету імені Бориса Грінченка .

Мета проекту: знайомство учасників та обмін успішними практиками для адаптації досвіду молодіжних працівників Литви та України в навчальних курсах ЗВО та молодіжних центрах/просторах/організаціях учасників. Учасники виконуватимуть домашнє завдання і в рамках проекту створять: а) сумісні проекти між представниками Литви та України, б) проект навчальної програми дисципліни в сфері молодіжної роботи для студентів різних спеціальностей.

До участі запрошуємо:
– учасників віком 20-35 років;
– учасників, які:
мають сертифікат “молодіжного працівника”,
представники молодіжних ГО
представників громадських організацій, що працюють з молоддю
представників молодіжних центрів;
молодих викладачів університетів

Організатори забезпечують учасникам простір для роботи, цікаві зустрічі та дискусії, проживання в Києві та харчування, часткову компенсацію проїзду.

Проект реалізується Національною молодіжною радою України, Національною молодіжною радою Литви у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України, Науковим товариством студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Київського університету імені Бориса Грінченка.

Від кожної країни партнера, буде відібрано певну кількість учасників.
Зареєструватися можна до 26 вересня 2018 р., перейшовши за цим посиланням: https://docs.google.com/…/1nX5a0bDlCEwLislhMpquofAFoG…/edit…
Відібраним учасниками до 1 жовтня 2018 р. буде повідомлено про участь в проекті.
Поспішайте!

Якщо маєте запитання або пропозицій щодо співпраці, звертайтесь на електрону пошту nycukr@gmail.com або за телефоном 066-811-21-70 (головний координатор проекту: Людмила Петрухан-Щербакова)

Ми в Інтернеті:
Національна Молодіжна Рада України – НМРУ – NYCUkraine –www.facebook.com/NYCUkrainehttp://www.nycukraine.org/
Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Київського університету імені Бориса Грінченка –https://www.facebook.com/ntkubg/
#LiJOT #НМРУ #NYCUkraine #Мінмолодьспорт #НТКУБГ #NTKUBG