Розпочато новий проєкт “МАСП”

Друзі, хочемо поділитися із вами неймовірно гарною новиною! ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” починає новий проєкт “Мережа агентів соціального підприємництва” (далі МАСП). І невдовзі ми будемо шукати активних хлопців та дівчат для участі в цій цікавій подорожі до знань! Слідкуйте за новинами!

15 червня ми підписали грант з Проєкт USAID “Економічна підтримка Східної України” на створення мережі агентів соціального підприємництва (МАСП).

Представники десятьох громадських організацій Луганщини пройдуть 10 тренінгів та навчуться соціальному підприємництву, а саме:
◾️ організація та ведення соціального підприємництва,
◾️ пошук ідей для бізнесу,
◾️ розвиток командної роботи,
◾️ бізнес-моделювання,
◾️ фінансове планування,
◾️ маркетинг та піар,
◾️ брендування,
◾️ проєктний менеджмент,
◾️ юридичні основи ведення соціального бізнесу.

Участь у відборі на це навчання можуть взяти представники громадських організацій (ГО) з досвідом роботи не менше двох років. Пріоритет надається ГО з віддалених районів Луганщини. Загалом відберуть по два представника з десяти ГО Луганщини, які братимуть участь у навчальних модулях.

Навчання розпочнеться у серпні 2020 року, триватиме два місяці.

Що ще цікавого чекає учасників?

Подорож по різних регіонах нашої країни, під час якої учасники познайомляться із соціальними підприємцями у різних регіонах, розпитають про їхній досвід, отримають практичні навички!

Грантова та освітня допомога підприємцям на Сході України надається Проєктом USAID в рамках інформаційної кампанії “Схід економічних можливостей”. Кампанія покликана привернути увагу всієї України до потреб і можливостей Сходу, адже ще ніколи у регіоні не було стільки ініціатив, покликаних покращити рівень життя населення, розвивати бізнес у перспективних галузях економіки, відновлювати інфраструктуру. Ще ніколи не було стільки проєктів, готових залучати інвестиції та допомагати стати регіону сильним, креативним та привабливим для роботи й життя.

На фото зображені:
директор Проєкту USAID Майкл Піллсбері
та голова ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” Кирило Дубровін.