Запрошуємо на заняття до розмовного клубу «Takeup_English»

Ви ще не брали участь у нашому безкоштовному розмовному клубі “Takeup_English”? Скоріш реєструйтеся за посиланням та чекаємо вас на занятті цієї суботи 29 серпня о 16:00.


Розмовний клуб «Takeup_English»

Будемо спілкуватися на тему відпустки і всього, що її стосується та познайомимся з новими лексичними словосполученнями в рамках даної теми. Отже поповнення словникового запасу гарантуємо! А під час розгляду теми «Творчість» ви зможете подивитися тематичні відео та поспілкуватися про ті види творчості, якими вам подобається займатися.

Участь у клубі безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням.

* На фото ви бачите, як пройшло заняття розмовного клубу “Takeup_English” минулої суботи 22 серпня. Учасники спілкувалися на теми «Книги і читання» та «Мистецтво», провели дискусію з питань актуальності книг у 21 столітті та дізнались про важливість мистецтва для сучасної людини. Де б ви ще поспілкувалися англійською? Тільки у суботу і тільки у нас!

Чекаємо на вас 30.08.2020 з 16:00 до 17:00 та з 17:00 до 18:00.
Адреса: Громадський майданчик “ХочуБуду” (м. Сєвєродонецьк, вул. Гагаріна, 78 б).

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за фінансуванням Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #takeup_english