Запрошуємо до клубу настільних ігор “GameBoss”

Реєструйтеся за посиланням та приходьте до клубу настільних ігор “Game boss” цієї неділі 30 серпня о 15:00.


Клуб настільних ігор “GameBoss”

Друзі, чи знаєте ви, що останнім часом з’явилося багато суперових настільних ігор, які змушують напружити свій мозок і включити інтуїцію? Сьогодні у кожного жителя західних країн вдома є пару хороших «настолок», ось хвиля сучасних настільних ігор впевнено крокує і до нас.

Ми не знаємо, звичайно, чи є настільні ігри у вас вдома – Громадський майданчик «ХочуБуду» пропонує вашій увазі більше двох десятків сучасних ігор. Це і стратегії, і тематичні, і карткові, і пригодницькі, історичні …

Будьте впевнені, у нас ви знайдете свою гру, яка дасть вам можливість поспілкуватися у гарній компанії і навчить шукати спільну мову з командою в процесі, швидко приймати рішення і планувати свої дії на кілька ходів вперед.

Отже, обирайте можливості, будуйте майбутнє! Реєструйтеся за посиланням та приходьте у цю неділю до клубу «GameBoss» разом із своїми друзями. Місця вистачить всім!

Коли: 30 серпня з 15:00 до 19:00

Де: Громадський майданчик “ХочуБуду” (м. Сєвєродонецьк, Гагаріна, 78 б)⠀

Дзвоніть за номерами: +38 (095)105 73 39; +38 (095) 045 46 95.

Пишіть у месенджер фейсбук чи direct Instagram .

*Відвідування клубу настільних ігор «GameBoss» є безкоштовним.

** На фото ви бачите, як пройшло засідання клубу минулої неділі 23 серпня.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за фінансуванням Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #gameboss