Третій та четвертий модулі навчальної програми у проєкті “МАСП” позаду

Працювати в команді зможе не кожен! Однак, згуртована команда – це своєчасна, ефективна і водночас продуктивна робота всієї громадської організації. Тому ми додали цей важливий модуль до навчальної програми проєкту «Мережа проєктів соціального підприємництва» та запросили Романа Тимченка розкрити учасникам цю важливу тему, поділитися своїм досвідом та вказати на можливі підводні камені. Що саме і відбулося!

Під час суботніх завдань і розгляду кейсів учасниці спочатку не розуміли задля чого потрібні ті чи інші вправи. Однак, після будівлі величезної башти з папіру прийшло розуміння, що слухати і чути – це дійсно різні речі; що лідеру потрібно мати якості, котрі будуть допомагати команді йти до цілі та вести проєкт до успіху.

Отже, наразі учасниці проєкту «МАСП»:

  • що таке команда – знають,
  • в складових команди, ефективності та понятті продуктивності – розібралися,
  • про важливість команди почули і відправилися в недільну подорож вивчати тему «Успіх та бізнес – моделювання» з Анастасією Красюк.

Коли б вони знали, що їм принесе четвертий модуль… Розробка своїх бізнес-ідей та їх презентація перед всією групою.  Це досить складно, особливо коли деякі з учасників мали ще не зовсім продумані концепції. Однак зупинки не сталося, а це важке випробування спонукало жінок до рішучіх дій.

Свіжий погляд зі сторони, обговорення, поради та допомога один одному – що може бути краще подібної апробації своїх майбутніх бізнес-проєктів? Тільки спільна праця, яка сближує – допомогає виявити слабкі сторони майбутніх проєктів та доопрацювати їх. Як зазначила одна з учасниць тренінгу Ірина: «Я вже відчуваю, як створюється Мережа агентів соціального підприємництва».

Так, ми теж згодні і вже бачимо, як стаємо однією великою родиною. Що далі? А далі буде… 😉

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого  ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» та не обов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.

#СхідМожливостей #USAID #smr_sd_ua #МАСП