Нестандартній захід, на якому потрібно було побувати!

Друзі, саме такі відгуки ми почули від відвідувачів заходу «Жива бібліотека», який відбувся 26 серпня на Громадському майданчику «ХочуБуду». Захід проходив у форматі «Світового кафе», де всі групи «читачів» мали змогу прочитати «живі книги» по черзі.

Кожна книга – це зовсім нова захоплююча історія зі своїм досвідом та цікавими кейсами.

«Пробуйте себе, нічого не бійтеся. Адже хто, як не ви можете змінити своє життя?» К.Семенов

Жива бібіліотека

Практикуючий сертифікований бізнес-тренер та дипломований психолог Кирило Семенов на власному прикладі розповів, як потрібно розвиватися, пізнавати світ, працювати над собою та ні в якому разі не сидіти на місці.

«Я хочу, щоб наше місто розвивалося, щоб наша область процвітала та мала багато молодих лідерів, які прагнуть позитивних змін». К.Дубровін

Жива бібіліотека

Під час знайомства з кожним читачем Кирило Дубровін розповідав про те, як починав свій шлях громадського діяча, як прийшла в голову думка створити Громадську організацію «Сєвєродонецька молодіжна рада» та реалізувати проєкт для молоді із назвою, яка говорить сама за себе – «ХочуБуду». Ця книга була сповна заряджена мотивацією, яка так потрібна сьогодні не тільки учасникам заходу, але і нам усім. Бо насправді потрібно робити добрі справи для розвитку себе, свого міста та своєї громади, а не сидіти і чекати гарного життя.

«Потрібно займатися тим, що приносить задоволення. Не можна зупинятись у своєму розвитку. Кожен повинен займатися своєю справою та бути там лідером». Є.Назаров

Жива бібіліотека

Євген Назаров під час розповіді про свій досвід життя повідав цікаві факти про те, як брав участь в КВВ, про свій навчальний заклад та розповів, як гумор допомагає йому в житті.

Цікаво було спостерігати за тим, як під час цієї зустрічі учасники із завзяттям одну за одною «читали» книги та задавали питання кожній впродовж всього читання. Було помітно, що час читання підходить до кінця, а запитанням нема і краю.

Ми навіть не очікували, що до події долучиться стільки людей. І це не кажучи про те, скільки за сьогоднішній день вже почули запитань про наступні живі бібліотеки та книги, присутні на них. Так, друзі, ми плануємо провести заходи «Жива бібліотека» ще як мінімум три рази: 23 вересня, 21 жовтня і 25 листопада. Події будуть анонсуватися у соціальних мережах та сайті – як ми робимо завжди. Тому підписуйтесь наші сторінки Facebook та Іnstagram, слідкуйте за публікаціями, реєструйтеся та приходьте. Будемо вам раді!

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за фінансуванням Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #живабібліотека