Сервіси Google – це просто і доступно

Чи знаєте ви, що потрібно для того, щоб пізнати можливості Google?

Підказуємо: бажання, персональний комп’ютер та курс “Google tools”, який проводився на громадському майданчику “ХочуБуду”. Ці три складові допомогли слухачам та слухачкам нашого курсу оволодіти знаннями та навичками роботи у сервісах Googlе.

Під час онлайн- занять модераторка курсу розповіла про те, що Google це не тільки пошукова система, а й безліч служб та інструментів для багатьох нужд. Більшість з них – веб- додатки, які потребують від користувачів наявності браузера, в якому вони працюють, і інтернет- підключення Адже дуже зручно – використовувати свої дані в будь-якій точці планети і не бути прив’язаним до одного комп’ютера.

Слухачі міні- курсу дізнались про головну перевагу служб та інструментів Google – всі вони об’єднані і тримаються на одному акаунті – обліковому записі Google. Кожен з присутніх на занятті зміг зареєструвати свій особовий запис та впродовж трьох днів попрацювати із кожним з інструментів окремо: диском, картами, документом, таблицями, картами, класом, календарем, поштою, контактами та you-tube.

Це були три заняття, насичені корисною та практичною інформацією про потрібні сьогодні сервіси, яка у майбутньому допомагатиме у роботі або навчанні, та навіть у повсякденному житті.

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #googletools