У Сєвєродонецьку пройшов новорічний онлайн-ярмарок

21 грудня в Сєверодонецьку в районі ринку “Успіх” відбулась новорічна виставка-продаж товарів і послуг, які можна було придбати онлайн.

Товари та послуги, представлені на віртуальному ярмарку, створили жителі Луганської області в рамках проекту «Економічні можливості для жінок Восточної України», у співпраці з Громадською організацією “Северодонецька молодіжна рада”.

В онлайн-режимі подібний ярмарок проходить в Сєвєродонецьку вперше.

Координаторка Центру підтримки жіночого підприємництва в Сєвєродонецьку і організатор виставки Олена Дубровіна розповіла, що подібні ярмарки проходять сьогодні також в містах Краматорськ і Маріуполь Донецької області.

Формат виявився цікавим і затребуваним як у сєвєродончан, які змогли ознайомитися і придбати необхідні товари і послуги за вигідною ціною, так і у підприємців, які особисто презентували свої товари і послуги на виставці.

На ялинкових прикрасах- візитівках були зображені категорії товарів і послуг – від професійної фотозйомки і б’юті-послуг до крафтового декору, від виробів з текстилю до прокату костюмів, а також унікальні жіночі прикраси, солодощі та багато іншого. Вибравши категорію, гості ярмарку могли відсканувати QR-коди, в яких зашифровані онлайн-магазини міні підприємств, сайти з продажу, інстаграм і фейсбук-сторінки з описом пропозицій і контактами.

Деякі з товарів сєверодончани могли придбати прямо на виставці.

Як розповіли самі підприємці, купуючи ці подарунки до свят, можна не тільки порадувати себе і близьких, а й підтримати жіночий мікробізнес Луганщини.

Дивіться публікацію на сайті 06452.com.ua.