З 16 січня починає роботу розмовний клуб «Takeup_English»

Щоб навчитися говорити англійською, необхідно більше розмовляти, а не слухати солов’їну мову носія або викладача. Кожне нове слово, будь-який елемент граматики – це практична робота, яка призводить до автоматизму у спілкуванні. Таким чином, вам не потрібно займатися перекладом, згадувати правила і думати про часи – ви робите це автоматично, як у рідній мові.

Розмовний клуб «Takeup_English»

Саме так проходять онлайн- заняття у нашому розмовному клубі «Takeup_English»:

  • долаємо мовні бар’єри під час спілкування;
  • поповнюємо словниковий запас;
  • практикуємо граматику.

Будьте певні, заняття англійською у клубі допоможуть вам не тільки закласти міцний фундамент знань, які безсумнівно знадобляться у житті, а й розширити кругозір та сміливо почувати себе під час спілкування на уроці, лекції та з колегами по роботі.

Реєструйтеся за посиланням тут та приходьте на заняття, де ви зможете підвищити свій статус, знайти унікальні знання, які окупляться сторицею при правильному їх використанні.

Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

Час проведення: кожна субота з 16 січня 2021р. з 16:00 до 17:00 та з 17:00 до 18:00.

Місце проведення: онлайн на платформі ZOOM (посилання на вхід до конференції ви отримаєте у листі на поштову скриньку, яку вказали під час реєстрації).

Є питання?

Телефонуйте: +38 (095)105 73 39; +38 (066) 040 57 00.

Пишіть у месенджер facebook ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” або в direct Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #takeup_english