Зустріч з молоддю задля просування гендерної рівності та підвищення обізнаності щодо завдань резолюції РБ ООН 1325

Молодь – це найбільш активна, мобільна і динамічна частина населення, вільна від стереотипів. Саме молодь є рушійною силою суспільства і спроможна на нестандартні, креативні рішення. Вона має дуже вагоме значення у суспільстві будь-якої країни. Молоді люди готові до змін та можуть стати великим чинником, який впливає на ці зміни.

Так задля просування гендерної рівності та підвищення обізнаності щодо завдань резолюції РБ ООН 1325 відбулась зустріч з курсантами Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка.

Під час зустрічі були розглянуті основні сфери резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека». Також частину уваги було придлено питаннням запобігання ґендерному насильству, а також сприянні усвідомлення даної проблематики.

Захід пройшов дуже активно та позитивно.

Ця публікація підготовлена у межах проєкту «1325 Луганщина. Жінки. Мир. Безпека», який реалізується громадською організацією «Сєвєродонецька молодіжна рада» за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО)

#UNRPP#ІСАРЄднання#smr_sd_uaUN Women Ukraine#ЛуганщинаЖінкиМирБезпека#1325КоаліціяЛуганщина