Опануйте базові інструменти відомого графічного редактора

Навчайтесь на курсі “Adobe Photoshop”, що вже другий рік поспіль проводить ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” для мешканців Луганської області, як в офлайн, на базі громадського майданчика “ХочуБуду”, так й онлайн форматах, на платформі ZOOM.

Даний практичний курс стартує в онлайні, програма складається з 4 занять, на яких ви отримаєте необхідну базу для роботи з фотографіями і дизайн-макетами. Тому, якщо ви раніше не працювали з програмою Adobe Photoshop – приєднуйтесь до навчання, бо цей курс саме для вас.

Під час навчання ви опануєте теоретичний матеріал, засвоїте нові навички, відчуєте підтримку викладача на заняттях, в Telegram чаті та розширите коло знайомств. Ви познайомитесь з ключовими інструментами програми та відразу застосуєте їх на практиці:

  • отримаєте вміння користуватись базовими інструментами програми Adobe Photoshop;
  • навчитесь редагувати/корегувати фото, картинки;
  • дізнаєтесь як створювати сучасні візитівки/листівки/банери та ін.

Друзі, від навчання вас відокремлює тільки заповнення форми реєстрації. Заповнюйте її за цим посиланням, опановуйте Photoshop разом із нами та користуйтесь можливістю безкоштовного навчання для подальшого додаткового або навіть основного заробітку! Також, учасники та учасниці, які пройдуть 80 % занять курсу отримають сертифікати про проходження навчання.

Час проведення: з 10 лютого 2022 року щочетверга з 18:00 до 21:00.
Реєстрація діє до 3 лютого 2021 року.

Місце проведення: онлайн, на платформі ZOOM.

Навчання на курсі “Adobe Photoshop” безоплатне.

Додаткову інформацію дізнавайтесь за тел.: +38 (095) 677 91 57, +38 (095) 045 46 95; у месенджері ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” чи в direct Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей 2.0” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smr_adobe_photoshop