Надихайтесь та малюйте разом із нами!

Друзі, а чи знаєте ви, що акварельні малюнки досить не складні, якщо знати, як правильно використовувати творчий матеріал – акварель. То вчимося разом!

Запрошуємо мешканців Луганщини завітати до громадського майданчика “ХочуБуду” на творчий майстер-клас “Малювання аквареллю для початківців”.

Під час майстер-класу досвідчена майстриня Юлія Кисловська розповість, як малювати аквареллю та поділиться лайфхаками по роботі з фарбами. Завдяки цьому техніка малювання аквареллю стане для вас зрозумілою та легкою.Під керівництвом Юлії, ви створите власний акварельний малюнок та отримаєте професійні поради щодо роботи з цим творчим матеріалом.

І це ще не все! Протягом майстер-класу ви відчуєте себе ніби в чудовому світі мистецтва та зможете відпочити від усіх повсякденних турбот. Ви відчуєте себе справжнім художником, який із задоволенням та натхненням створює акварельними фарбами справжнє диво!

Приходьте, насолоджуйтесь процесом реалізації власних творчих здібностей, відпочивайте та проводьте час із користю.Обирайте можливості, будуйте майбутнє! Реєструйтесь прямо тут посиланням та чекайте дзвінка адміністратора.

Час проведення: 30 січня 2022 року, 10:00-12:00. Реєстрація діє до 26 січня 2022 року.

Місце проведення: Громадський майданчик “ХочуБуду”

Участь у творчих майстер-класах безкоштовна.

Важливо! До заходу учасники допускаються за наявністю “зеленого” COVID-сертифікату (повна вакцинація).Додаткова інформація за тел.: +38 (095) 677 91 57, +38 (095) 045 46 95; у месенджері ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/severodonetska_molodizhna_rada.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей 2.0” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smr_творчімайстеркласи