“Кропивницький художній”

Кропивницький відкриває своє серце для українців зі східної України, а ми продовжуємо вас знайомити з культурою міста та області!?
Реєструйтесь та приєднуйтесь на дружню інтеграційну зустріч переселенців “Кропивницький художній”, яку організовує ГО “Платформа розвитку “СМР” для всіх охочих місцевих з Кіровоградської області та переселенців, що відбудеться 19 січня 2023 року о 16:00 на громадському майданчику “GOGLE 87”.
Протягом заходу відвідувачі отримають інформацію про культурне життя та корисні ресурси для відновлення внутрішніх ресурсів через малювання. Це допоможе учасникам та учасницям стати більш впевненими, знайти відчуття самозарадності та використовувати набуті навички у своєму майбутньому повсякденному житті.

Скористайтесь можливістю потрапити в нове для вас та позитивне коло спілкування, відпочити, цікаво провести час та отримати:
? потрібну інформацію стосовно культурних осередків Кропивницького та можливості для поліпшення життя переселенців;
? важливі навички творчої самопідтримки в домашніх та родинних умовах;
? підтримку групи та зняття стресу після складних робочих буднів.
Реєструйтесь на захід за посиланням ? https://forms.gle/B4s1BzKcBZT5PEEM9 ?.

Розвиваємось та змінюємо світ на краще разом!
? Час проведення: 19 січня 2023 року о 16:00-19:00 (реєстрація до 18 січня 2023 р.)
? Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м. Кропивницький, Гоголя, 87
❗️ Відвідування інтеграційного заходу безоплатне.
❗️ Участь можуть брати переселенці з Кіровоградської області та представники приймаючої громади разом із дітьми. В приміщенні хабу є облаштований простір для дітей, де вони можуть з користю провести час, поки ви берете участь в заході.
? Додаткова інформація за телефонами: +38 (050) 062 20 22; +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smr_integration #СКЦЗадзеркалля