Увага! Оголошуємо старт проєкту «Безпека 360°: Громада та поліція разом до безпеки»

ГО «Платформа розвитку «СМР» у співпраці з ГУНП Дніпропетровської області за сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Уряду Данії, оголошує старт проєкту «Безпека 360°: Громада та поліція разом до безпеки».

Проєкт спрямований на покращення взаємодії між правоохоронними органами та місцевими громадами для забезпечення безпеки, попередження злочинності та підвищення довіри до поліції. 

Метою ініціативи є створення механізмів для активної співпраці громадян та правоохоронців для досягнення спільної мети – створення безпечного та захищеного життєвого середовища для: підлітків та молоді, дорослих громадян/-ок, жінок та дівчат, представників/-ниць поліції, громадських організацій та місцевих громад.

Цьогоріч проєкт буде реалізовано у 48 територіальних громадах Дніпропетровської області.

В межах проєкту заплановано чимало активностей, серед яких: проведення навчальних, інформаційних заходів, ігор, змагань і навіть встановлення спортивного майданчика.

Слідкуйте за нашими сторінками у соціальних мережах: фейсбук/сайт ГО «Платформа розвитку «СМР», ГУНП Дніпропетровської області та відділу взаємодії з громадами УПД ГУНП, адже саме тут ми будемо висвітлювати інформацію про перебіг реалізації проєкту!

__________________

Ініціативу «Безпека 360°: Громада та поліція разом до безпеки» впроваджує ГО «Платформа розвитку «СМР» за сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Уряду Данії.