Сьогодні ми маємо чудові новини!

Представники/ці ГУНП Дніпропетровської області в межах проєкту «Безпека 360°: Громада та поліція разом до безпеки» отримали перші матеріали для роботи в громадах, а саме: дорожні знаки, зебру (перехід), жилет, кепку, світлофори тощо.

Цей день був наповнений обговоренням деталей нашої співпраці. Ми обговорили різні аспекти проєкту, включаючи його цілі, стратегію реалізації та очікувані результати. Ми віримо, що наша спільна праця допоможе забезпечити безпеку в громадах на новому рівні.

Особливим моментом зустрічі стала гра «Створюй коло безпеки», яка допомогла нам краще зрозуміти одне одного та наші спільні цілі. Наша громадська організація поділилася досвідом гри, для подальшої роботи. Карткова навчальна гра «Створюй коло безпеки» формує логічне мислення, а також систему уявлень щодо явищ насильства, булінгу, форм та методів їх попередження і подолання.

Ми з нетерпінням чекаємо на подальшу роботу над цим проєктом і впевнені, що разом ми зможемо досягти великих результатів!

Ініціативу «Безпека 360°: Громада та поліція разом до безпеки» впроваджує ГО «Платформа розвитку «СМР» за сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Уряду Данії.