Друзі, хочемо розповісти вам про дуже цікаву та корисну подію, яка нещодавно відбулася в одній із громад Дніпропетровської області

Відбувся перший захід із вивчення правил дорожнього руху в межах проєкту «Безпека 360°: Громада та поліція разом до безпеки», який провели для школярів/ок представники/ці ГУНП Дніпропетровської області. Було порушено важливі теми, які стосуються безпеки та здоров’я дітей. 

Представники/ці ГУНП розповіли про правила дорожнього руху та безпечну поведінку на дорозі. Діти дізналися: як безпечно переходити дорогу, як використовувати світлові сигнали, як поводитися в громадському транспорті. Поліцейські показали їм різні види дорожніх знаків та розповіли про їх значення.

Захід відбувся в дружній і позитивній атмосфері. На завершення зустрічі діти висловили подяку представникам/цям поліції за цікаву й корисну інформацію та змістовну бесіду, а також пообіцяли поліцейським неухильно дотримуватися цих правил. 

Обговорення таких тем та проблемних ситуацій  допомагають формувати у дітей почуття відповідальності за своє життя та здоров’я.

Дякуємо всім, хто брав участь у підготовці та проведенні цього заходу та всім, хто взяв активну участь. Ми не зупиняємося, в майбутньому такі заходи будуть проводитися регулярно та охоплювати більше громад і шкіл.

Ініціативу «Безпека 360°: Громада та поліція разом до безпеки» впроваджує ГО «Платформа розвитку «СМР» за сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Уряду Данії.