Безпека — це наш спільний обов’язок!

Запорукою спокійного та комфортного життя є відчуття безпеки. Безпека на дорозі — це дуже важлива тема, яка стосується кожного/-ї з нас.

Представники/-ці ГУНП Дніпропетровської області в межах проєкту «Безпека 360°: Громада та поліція разом до безпеки» провели низку заходів із вивчення правил дорожнього руху для школярів/-ок з Новолатівської, Новопокровської, Богданівської, Лихівської, Саксаганської, Широківської, Криничанської та Божедарівської територіальних громад Дніпропетровської області. Заходи з вивчення правил дорожнього руху сприяють формуванню культури безпечної поведінки на дорозі, розвитку уваги й спостережливості, вихованню відповідальності за своє життя і життя оточуючих. 

Учні/-ці дізналися багато корисної інформації про роль водіїв/-ок, пішоходів/-ок і пасажирів/-ок, а також про дорожні знаки й розмітку. Вони мали змогу не тільки отримати теоретичні знання, але й опанувати практичні навички: як правильно переходити дорогу на пішохідному переході, як розрізняти сигнали світлофора, як бути уважними й спостережливими на дорозі, як користуватися світловідблискуючими елементами.

Будьте обережні на дорозі й дотримуйтеся правил дорожнього руху!

Ініціативу «Безпека 360°: Громада та поліція разом до безпеки» впроваджує ГО «Платформа розвитку «СМР» за сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Уряду Данії.