Емоційно-психологічна допомога постраждалим від війни

Весна.
Час, коли сонце пробивається промінчиками в наші життя все частіше. Чарівна пора року, коли все оживає після затяжної зими. Але для декого з нас весна є нагадуванням про травматичні події і важливо в цей період спочатку попіклуватися про себе і своє самопочуття.
Для поліпшення психоемоційного стану, відбувся яскравий захід «Емоційно-психологічна допомога постраждалим від війни», де учасниці з поміж внутрішньо переміщених осіб, мали змогу зануритися у світ творчості, торкнутися прекрасного.
Учасниці відзначили доброзичливу та приязну атмосферу і ми дуже хочемо поділитися з вами яскравим відгуком про цей захід:
«Це було неперевершено прекрасно, я забула, що навколо війна, що мій дім далеко… Мені було яскраво, цікаво та неймовірно комфортно. Ліки для душі, найкраща психоемоційна підтримка! Дякую організаторам заходу!».

Дякуємо всім, хто долучився до нашого творчого процесу. Неймовірно приємно бачити Вас усміхненими, в такі моменти ми розуміємо важливість нашої роботи.

Захід реалізується завдяки підтримці Уряду Королівства Нідерландів в рамках проєкту «Жінки, мир, безпека: місцеві потреби – місцеві рішення», що впроваджується Українським Жіночим Фондом.

ЛуганщинаЖінкиМирБезпека #1325КоаліціяЛуганщина